Cautare

2622 de rezultate pentru "radu maricel" (8.53 secunde)
Radu Teodor a fost recrutat de Antonie Solomon pentru sprijin juridic in proiectele administrative si pentru povete pe linie de politie comunitara. ... "Radu Teodor are cu ce sa ma ajute, mai ales pe latura juridica, unde am intampinat destule greutati", a spus primarul.
Senatorul PSD de Constanta Cristian Diaconescu este convins ca, daca se va hotari sa candideze, Radu Mazare are sanse foarte mari de a deveni vicepresedinte PSD.
Discutiile dintre pesedista Bianca Predescu si democratul Teodor Radu, aprinse si de interventiile colegilor, au durat aproape 45 de minute.
De altfel, Constantin Hertzog se afla ieri in biroul rezervat cabinetului primarului, unde era pus la curent cu mersul documentatiei de catre viitorul sau sef direct, Teodor Radu, consilier personal si sef al cabinetului din octombrie 2006. ... Daca primarul nu a comentat, Teodor Radu a confirmat:
Asa cum a promis, Radu Stroe a demisionat, ieri, din functia de secretar general al Guvernului pentru ca a pierdut votul de vicepresedinte pe probleme de administratie din cadrul PNL, in favoarea lui Victor Paul Dobre, la Congresul extraordinar al partidului.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Ministrul democrat al Transporturilor, Radu Berceanu, a sustinut ieri, la sediul partidului, o conferinta de presa, in care a atacat atitudinea premierului Calin Popescu Tariceanu. ... De asemenea, vicepresedintele PD Radu Berceanu l-a somat pe premier sa spuna clar daca se gandeste sa restructureze Cabinetul.
In cadrul unei conferinte de presa organizata ieri la sediul Organizatiei Judetene a Partidului Romania Mare Constanta, presedintele organizatiei, Radu Comanici a raspuns la declaratiile facute de Traian Basescu si Partidul Democrat in cadrul campaniei pentru referendum.
Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat ca parlamentarii liberali sunt dispusi sa-si depuna mandatele in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Romania Mare - filiala Constanta, Radu Comanici, a aratat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul pe care il conduce "se va lupta" pentru a obtine primariile din 16 comune constantene, pentru care se vor prezenta cu candidati "gospodari si de o inalta calitate morala".
Liderul local Radu Mazare a acuzat Guvernul ca nu-i sustine proiectele de la Primaria municipiului Constanta si a inaintat o propunere de retragere a sustinerii fata de Executiv.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun. Trei dintre acestia Garlasteanu, Radu si Braun au fost declarati respinsi la concursul de ocupare a functiei de vicepresedinte ANI.
Executivul a suplimentat bugetul Ministerului de Externe cu 137.000 euro a sustine actiunile principelui Radu de Hohenzollern-Veringen.
PRM Constanta este in febra pregatirilor pentru alegerile locale, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul local Radu Comanici. ... Potrivit presedintelui PRM Constanta, Radu Comanici, "80% din reprezentantii sectiilor de votare au mai participat la procese electorale si cunosc deja mecanismul".
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Abia primit in randurile liberalilor bihoreni, senatorul independent Radu Tarle a prins aripi. ... La patru zile dupa primirea in PNL, senatorul Radu Tarle intra in campania electorala alaturi de Ilie Bolojan, candidatul liberal pentru Primaria Oradea.
Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor il va da in judecata pe Radu Comanici pentru declaratiile iresponsabile pe care le-a facut in aceste ultime doua zile.
Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a precizat miercuri pe blogul personal, ca nu a avut si nu are discutii cu primarul orasului Constanta, Radu Mazare, cu care s-a intalnit o singura data, in urma cu mai mult de un an, la aniversarea unui prieten comun.
Elena Udrea a ripostat pe blogul sau la afirmatiile lui Radu Mazare, potrivit carora ei doi se cunosc bine si discuta des.
Fostul presedinte al FPS Radu Sarbu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca PD si Traian Basescu i-au blocat in 1998, cand a fost numit in functie, un program de legi privind restituirea proprietatilor.
google-analytics.com